versenyszabályzat 2018

célkitűzés

Az ezerjó szépe szépségverseny célja, hogy a móri borvidéken megrendezett versenyen megtaláljuk a királynőt, aki méltón viselheti az ezerjó szépe királynője nevet, mind külsejével, mind belső tulajdonságaival.

jelentkezési feltételek és a jelentkezés módja

Az Ezerjó szépe szépségversenyre minden olyan 17 és 25 év közötti (a döntő napjáig a 17. életévet betöltő és a 26. életévet be nem töltő) hölgy jelentkezhet, aki megfelel az alábbi jelentkezési feltételeknek, online jelentkezésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek, és jelentkezésének elküldésével tudomásul veszi és vállalja a jelen szabályzatban foglaltakat.

- a versenyre kizárólag magyar állampolgárságú hölgyek jelentkezhetnek, akik már elmúltak 17 évesek,de a verseny döntőjének napjáig nem töltik be 26. életévüket.

- 18 év alatti jelentkező esetén írásos szülői beleegyezés, amit a jelentkezést követően a megadott email-címre küldünk ki és a versenyzőnek a válogató napján le kell adni.

- a versenyre korábbi győztesek nem jelentkezhetnek.

- a jelentkezés kizárólag az online adatlap kitöltése és elküldése esetén érvényes

- a jelentezési lapon kizárólag valós adatok szerepelhetnek. az adatlapot bármely változás esetén aktualizálni kell.

- a sikeres jelentkezéshez az adatlaphoz kettő darab .jpg, vagy .png kiterjesztésű teljes alakos, valamint portré fotó csatolása szükséges, amelyen a versenyző szerepel és a mai valós külső megjelenését mutatja. retusált képekkel való jelentkezés érvénytelen. a versenyző tudomásul veszi, hogy a beküldött adatlap és a fényképek a verseny weboldalára, valamint facebook és instagram oldalára is kikerülnek, olyan formában, ahogy azokat a versenyző a jelentkezéskor feltöltötte.

- a jelentkező elfogadja, hogy amennyiben nem valós, vagy hiányos adatot ad meg a jelentezés során, vagy a csatolt fényképek nem felelnek meg a szabályzatban leírt elvárásoknak és a kapcsolatfelvételt követően sem tudja sikeresen pótolni a szervező jogosult a versenyző nevezését törölni

- a nevezés díjmentes

- nevezési határidő: 2018. április 15.

a verseny menete

A versenyre való jelentkezésről a jelentkezési határidő lejártát követően a versenyzőket email-en értesítjük.

- nevezési határidő: 2018. április 15.

- előválogató: időpontja: 2018. április 21-22. helyszíne: velence, tatabánya, mór

- felkészítő napok május, június és július

- döntő: időpontja: július 08. helyszíne: mór

nyeremények

- támogatóink felajánlása

a versenyzők jogai és kötelezettségei

- a versenyzp a versenyen való részvétel feltételeként elfogadja a versenyszervezők által összeállított programot, és vállalja, hogy az ezerjó szépe szépségversennyel kapcsolatos valamennyi saját szervezésű (valogatók, sajtótájékoztatók, fotózások, ruhapróbák, felkészítő táborok, döntő stb.) és egyéb promóciós rendezvényen (sajtószereplések, médiaesemények, rendezvények stb.) részt vesz. minden alkalommal a legjobb formáját adva (ápoltan, csinosan, elkészített sminkben és frizurával), pontos időben jelenik meg.

szerzői jog, felhasználási jogok

az ezerjó szépe szépségverseny szervezői joga a kép-élet-fotóstúdió kft. a versenyző a kép-élet-fotóstúdió kft-re, mint felhasználóra ruházza visszavonhatatlanul, kizárólagosan, teljes körűen és korlátozásmentesen a verseny során a versenyzőről készült fotó, grafika, hang- és videófelvétel, valamint ezek állóképeire vonatkozó valamennyi, a szerzői jogokról szóló 1999.évi LXXVI. törvényben (szjt) meghatározott vagyoni jogát, az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.